viernes, 14 de enero de 2011

Exercicis d'unitats de mesura de 1r d'ESO

Uf! Pensava que no em donaria temps. Seguiu el procediment habitual per descarregar-vos l'arxiu dels exercicis clicant per sobre d'aquestes lletres (si algú no se'n recorda, que llegeixi el tercer parràgraf). És un pdf, per llegir els exercicis mentres els feu a la llibreta., i no és petit, així que una miqueta de paciència al descarregar-lo. Ja sabeu que no cal copiar els enunciats dels exercicis, però sí el nombre i l'apartat. I si hi ha una operació directa, es còpia també (per exemple, si heu de fer una conversió a una altra unitat, no cal copiar "Fes la conversió a la unitat indicada" però sí cal copiar "34'67 m =", entesos?).

Els alumnes de 1r ESO D han de fer per al dilluns dia 17 fins a l'exercici... Mmmmmh... deixeu-me que m'ho pense... Per una banda, he trigat molt en penjar els exercicis... Per l'altra són MOLT fàcils... Vinga, va, fins a l'exercici 60.

Per descarregar l'arxiu, cliqueu a sobre de aquestes paraules i s'obrirà el Google docs, aneu a "File" (o "Arxiu" si el teniu en català) i cliqueu "Download original" o "Descàrrega original". Si us pregunta obrir-lo o desar-lo, és millor obrir-lo i després, ja obert amb l'Adobe Reader, desar-lo. Així podreu triar la carpeta on lo guardeu.

Hala, fins dilluns i que passeu un bon cap de setmana!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario